Otevíráme 10. 5. 2021

Otevíráme 10. 5. 2021

Vládní nařízení konečně povoluje otevřít dveře našeho showroomu pro veřejnost. Těšit se můžete hned na několik novinek.

Mezi největší novinky patří nový název, na který budeme postupně přecházet. Pomalu se rozloučíme s názvem VOIX Premium Audio a přejdeme na VOIX Audio & Cinema, který lépe vystihuje naši nabídku, neustále se rozšiřující o služby, ale i nové značky. Dále poslechové místnosti v novém kabátku, dva nováčci v týmu VOIX a další.

Nové značky

Mezi nové značky na našem showroomu se zařadily následující: Accuphase, Emotiva, Zidoo, Roon, DEVIALET, HiFiMAN a Sonos, jehož dodávku zboží netrpělivě očekáváme.

Nové poslechové místnosti

Z celkových šesti poslechových místností, jsme jich pět předělali tak, že je možná ani nepoznáte. Vyšli jsme tak vstříc požadavkům našich klientů, designérů a architektů, protože vaše přání se u nás snažíme vždy plnit ke 100% spokojenosti. Věříme, že tak přineseme nový rozměr poslechu stereo sestav, ale i menších domácích kin, nebo třeba neviditelných reproduktorů, které máme občas sami problém najít, ovšem ne slyšet :)

Nové posily týmu

V našem týmu jsou dvě nové posily. Michal Kubec je dlouholetým prodejcem audio a video techniky a zkušeně poradí s jakýmkoli řešením na míru zákazníkovi v rámci jeho budgetu. Václav Kubačák se svou zálibou v novinkách ve světě nových technologií zase bude skvělou oporou při navrhování bezdrátového řešení a péče o zákazníky.

Stará otevírací doba

Přestože je na showroomu spousta novinek, vracíme se do starých kolejí a opět pro vás budeme otevřeni od pondělí do pátku v čase 10:00 - 19:00 hod. a v sobotu v čase 12:00 - 18:00 hod.

Těšíme se na vás!

Váš tým VOIX