Elektronika, která se stane designovou součástí vašeho interiéru

Elektronika, která se stane designovou součástí vašeho interiéru

Moderní technologie se staly součástí našeho každodenního života. Kvalitní obraz i zvuk jsou to, co spousta z nás vyžaduje v rámci běžného životního stylu. Navíc když audio zároveň vypadá jako designová součást interiéru a je šetrné k přírodě, je vyhráno!

Milovníci hudby a kvalitního zvuku ocení jistě audio vybavení od průkopnického výrobce, dánské značky Lemus. To můžete najít například na pražském showroomu společnosti VOIX, která nabízí špičkové audio-vybavení. Cílem značky je totiž změnit způsob, jakým posloucháme hudbu, a to díky originálnímu nápadu udělat z ozvučení integrální součást interiéru ve spolupráci s věhlasnými designéry určujícími trendy.

Lemus Home zahrnuje originální nábytek s integrovaným zvukem, který nabízí dokonalý soulad designu, řemeslného zpracování a posledních verzí aktuálních technologií, jako jsou Spotify Connect, Google Cast, Apple Airplay 2, Tidal nebo Bluetooth.

     

Navíc audio-nábytek je vyroben z udržitelných materiálů. Výrobce totiž navázal partnerství s nadací Growing Trees Network Foundation, aby pomohl obnovit přírodu a životní prostředí výsadbou stromů v dánských lesích.

Kolekce zahrnuje široké portfolio špičkově hrajících bezdrátových reproduktorů, rádií a sluchátek v nezaměnitelném provedení a se severským duchem.