Charitativní gala večeře Be Charity vynesla téměř tři miliony korun

Charitativní gala večeře Be Charity vynesla téměř tři miliony korun

Téměř tři miliony korun na dobročinné účely vynesla už třetí charitativní galavečeře Nadačního fondu Be Charity, která se konala v podolské restauraci Soho.

Hosté se mohli zapojit do dražby unikátních předmětů a zážitků. A podle jejich reakcí patřily mezi nejatraktivnější vstupenky na únorovou přehlídku Chanel v Paříži, let s akrobatickým pilotem seriálu Red Bull Air Race Petrem Kopfsteinem, privátní koncert klavíristy Iva Kahánka, boty Christian Louboutin podepsané světoznámým designérem, velká váza z kolekce Rückl Love s osobním věnováním Ronyho Plesla nebo fotografie Jana Saudka Slíbám ti slzy.

Nejvíc ovšem vynesly reproduktorové soustavy Gato Audio z audio showroomu Voix pomalované streetartovou legendou Michalem Škapou. Elegantní, dozadu zakloněné bílé sloupky s vyvolávací cenou 120 tisíc korun byly vydraženy za 230 tisíc.

Dražbou provázeli moderátor Ondřej Novotný a zakladatelka Be Charity Barbara Nesvadbová, kteří upozornili na důležitost charitativní práce pro handicapované děti, jejich rodiny a ošetřovatele. Celkový výtěže akce, který činí 2 664 500 korun, podpoří tři specializovaná nemocniční oddělení věnující se dětským pacientům.